Over ons

Home > Over ons


TESM, opgericht in 1999, is gespecialiseerd in de verhuur van tankopleggers. Door de jaren heen is onze vloot flink gegroeid. Waar we in 1999 zijn begonnen met een vloot van 5 tankopleggers bestaat onze vloot inmiddels uit ruim 45 tankopleggers. Naast tankopleggers verhuren wij ook tankcontainers. Daarnaast bieden we regelmatig tankopleggers & -containers te koop aan.

Onze vloot bestaat uit diverse typen tankopleggers & -containers. Van ADR-opleggers tot opleggers om levensmiddelen mee te vervoeren. Van non-ADR single tot multi-compartiment opleggers. Van 20' ISO tot 20' swap body containers. Ons materiaal komt bij diverse fabrikanten vandaan en voldoet aan alle standaardvereisten die in de markt gelden. U kunt bij ons terecht voor zowel korte als lange termijn aanvragen.

TESM is een onafhankelijk bedrijf, gevestigd op het terrein van Staalduinen Logistics in Maasdijk. Vanwege onze nauwe connectie met Staalduinen Logistics hebben we jarenlange ervaring in huis om u een oplossing te bieden die past bij uw logistieke behoefte. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het halen & brengen van de tankoplegger of -container of het tijdelijk opslaan van uw vloeistoffen bij ons op locatie.

Heeft u een specifieke wens, maar staat de juiste oplossing er niet tussen? Of weet u niet welke oplegger of container bij u past? Meedenken en klantspecifieke oplossingen zijn voor ons dagelijkse kost, dus wij kijken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina om samen de mogelijkheden te bespreken.