Materiaalverhuur

Home > Ons aanbod > Materiaalverhuur


Onze vloot bestaat uit diverse typen tankopleggers & -containers voor de verhuur. Ons materiaal komt bij diverse fabrikanten vandaan en voldoet aan alle standaardvereisten die in de markt gelden. Zowel voor de huur van tankopleggers & -containers voor de korte als lange termijn kunt u bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke oplossing om seizoenspieken op te vangen, direct een tankoplegger nodig hebt of op zoek bent naar een oplegger ter vervanging van uw eigen vloot, wij bieden u een oplossing op maat. Bent u niet op zoek naar een tankoplegger, maar juist naar een tankcontainer? Ook dat is geen probleem. Indien u geen mogelijkheden heeft om de tankoplegger of -container zelf bij ons op te halen, dan regelen we graag voor u het transport van & naar uw locatie.

Neem contact met ons op via onze contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

Materiaalverhuur

ADR-opleggers

Bent u op zoek naar een oplegger om ADR goederen mee te vervoeren? Geen enkel probleem! Wij hebben diverse opleggers beschikbaar in onze vloot speciaal bestemd voor het vervoer van ADR goederen.  

Levensmiddelen 

Bij het vervoer van levensmiddelen worden hoge eisen gesteld aan het materiaal. Logisch. Onze vloot bestaat uit een aantal tankopleggers die speciaal uitgerust zijn om levensmiddelen mee te kunnen vervoeren. 

Overige tankopleggers 

Onze vloot bestaat uit meerdere non-ADR, zowel single als multi-compartiment tankopleggers die inzetbaar zijn voor diverse doeleinden. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij denken graag met u mee.